Înapoi
Buletin de Alumnus

Buletin de Alumnus – Nr. 8

Domnul dr. Ovidiu Florică a absolvit Facultatea de Medicină a Universității de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” în anul 1990. Pasionat de medicină, acesta are rezultate remarcabile în chirurgia bariatrică și chirurgia abdominală laparoscopică, dar și domenii conexe precum chirurgia plastică.

În prezent își desfășoară activitatea în Parkway San Clinic Sydney Adventist Hospital, 172 Fox Valley Rd, Wahroonga NSW. În anul 2019, domnul dr. Ovidiu Florică a fost propus pentru decernarea titlului „Australianul anului”, o nominalizare prin care sunt celebrați cetățenii australieni care reprezintă un exemplu pentru societate.

Nominalizarea mea se bazează exclusiv pe satisfacția pacienților mei fără a lua în considerare alte fapte din viața și munca mea. Cu toate acestea, este minunat să văd că pacienții mei din Ozzie sunt atât de fericiți cu mine ca doctor în Australia încât sunt în măsură să facă o astfel de nominalizare în semn de mulțumire.” Cu permisiunea domnului doctor, puteți afla mai multe despre pasiunile și realizările sale.