Înapoi

Cuvântul Rectorului

Dragi absolvenți, 

 

Comunitatea Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” este mereu onorată să își celebreze valorile, oferind astfel un model pentru generațiile viitoare.

 

Ne bucurăm, așadar, de această nouă oportunitate de a rămâne conectați cu absolvenții acestei prestigioase școli medicale și de a crea un sistem de suport și consultanță între foștii, actualii și viitorii studenți ai Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila”.

 

Sunt astfel încântat să anunț inaugurarea platformei Alumni UMFCD, un mediu deschis,  adaptat timpurilor, ce aduce împreună absolvenți care își doresc să ofere sprijin celor mai tineri și să creeze punți între generații. Este, de asemenea, o mare mândrie pentru Universitatea noastră, să dedice acest proiect și unora dintre cele mai remarcabile personalități medicale din România, odinioară studenți ai UMFCD.

 

Le mulțumesc cu acest prilej tuturor absolvenților care au ales să își dedice timpul și pasiunea generațiilor în formare și universității care i-a format. Le urez mult succes atât în acest proiect, precum și în toate domeniile în care activează, și îmi exprim speranța ca acest pas să consolideze relația dintre Universitate și Alumni și să întărească principiile comunității noastre academice – Inițiere, Evoluție, Excelență.

 

Rector, 

Prof. Univ. Dr. Viorel Jinga