Înapoi
Buletin de Alumnus

Buletin de Alumnus – Nr. 5

În data de 27 Octombrie 2023, Palatul Facultății de Medicină a fost gazda unui eveniment de excepție, reunind absolvenții săi de pretutindeni în cadrul celei de-a doua ediții a Galei Alumni. Într-o atmosferă de sărbătoare, evenimentul a reprezentat o oportunitate unică pentru foștii studenți de a se reconecta, de a împărtăși realizări și de a construi noi punți de colaborare.

Evenimentul a debutat cu un cuvânt de bun venit din partea conducerii universității, urmat de un program bogat în prezentări și momente speciale. Un punct culminant al serii a fost ceremonia de nominalizare a Ambasadorilor Alumni 2023, un grup select de absolvenți distinși pentru expertiza și experiența lor în domeniul medical, recunoscuți ca piloni ai comunității UMFCD și modele de urmat.

Un alt moment deosebit a fost Cocktailul desfășurat în Holul de Onoare al Palatului Facultății de Medicină, unde participanții au avut oportunitatea de a interacționa într-un cadru informal și elegant. UMF ”Carol Davila” își reconfirmă astfel rolul de centru de excelență și inovație în domeniul medical și de a fi un punct de întâlnire pentru comunitatea medicală din România și din întreaga lume.